PHOTOVISION 2022

PHOTOVISION 2022

Η Ariston BTS στην έκθεση PHOTOVISION 2022

Άλλη μια έκθεση PHOTOVISION είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της και για πρώτη φορά η Ariston BTS θα βρίσκεται με δικό της περίπτερο.

Σας περιμένουμε στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό Π. Φαλήρου» (πρώην Tae Kwon Do) από 8 έως και 10 Απριλίου 2022 στο περίπτερό μας G7 στην Αρένα.

PIXEL

PIXEL

Συνεργασία της ARISTON BTS με την αναπτυσόμενη εταιρεία κατασκευής φωτογραφικού εξοπλισμού κορυφαίας τεχνολογίας PIXEL.

Η εταιρεία PIXEL ανταγωνίζεται με τα αξιόπιστα προιόντα της διεθνώς γνωστές μάρκες στον επαγγελματικό εξοπλισμό και έχει ηγεμονική θέση στη παγκόσμια αγορά.

Πολλές εταιρίες όπως η Sony, Canon, Olympus, Samsung και Leica εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν εξαρτήματα απαράμιλλης ποιότητας κατασκευασμένα από την PIXEL.

Με γνώμονα την ανάπτυξη έρευνας σε καινοτόμα προϊόντα και με την συνεχή παρακολούθηση της τεχνολογίας στον τομέα του ήχου και της εικόνας, η PIXEL έχει δημιουργήσει ένα  ανταγωνιστικό μοντέλο πωλήσεων παγκοσμίως.

LEOFOTO

LEOFOTO

Νέα  συνεργασία με σκοπό την αντιπροσώπευση και διανομή προϊόντων σε  Ελλάδα & Κύπρο, μεταξύ της ARISTON BTS και της εταιρείας LEOFOTO.

Η εταιρία LEOFOTO με παγκόσμια παρουσία και ανεπτυγμένο μάρκετινγκ σε περισσότερες από 30 χώρες παρέχει στον επαγγελματία φωτογράφο μία εκτεταμένη σειρά προϊόντων και αξεσουάρ φωτογραφικού εξοπλισμού στήριξης απολύτου εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής τεχνολογίας.

Με αρχές τον καινοτόμο σχεδιασμό, τα απαράμιλλα υλικά, την ανάπτυξη και εφαρμογή της πρακτικής και της απολύτου εύρυθμης λειτουργίας στα προϊόντα της ακόμη και για τις πιο δύσκολες συνθήκες, η LEOFOTO προσφέρει, εδώ και 15 έτη,  αυτό που θέλουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι.

NEEWER

NEEWER

Μία καινούργια συνεργασία με τη γνωστή πολυεθνική εταιρεία NEEWER η οποία θα διαθέσει τα προϊόντα της για πρώτη φορά στην Ελλάδα και Κύπρο με αντιπρόσωπο την ARISTON BTS AE.

Η εταιρεία NEEWER ιδρύθηκε το 2010 με πρωταρχικό στόχο τη κατασκευή και διάθεση νέων προϊόντων φωτογραφικού εξοπλισμού ευρέος φάσματος με χαμηλό κόστος προς τους επαγγελματίες.

Η εταιρεία NEEWER δίνοντας κατανόηση στη λεπτομέρεια της κατασκευής των προϊόντων της, υποστηρίζει και στοχεύει  στην ποιότητα για το ξεκίνημα που χρειάζεται ο επαγγελματίας και ο ερασιτέχνης φωτογράφος στηn απόκτηση  στουντιακού εξοπλισμού.

Με έμπειρο τεχνικό προσωπικό η NEEWER προλαβαίνει τις τεχνολογικές εξελίξεις και αυτή τη στιγμή θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πωλήσεων φωτογραφικού εξοπλισμού παγκοσμίως.

EDELKRONE

EDELKRONE

Άλλη μία αποκλειστική συνεργασία της ARISTON BTS για Ελλάδα & Κύπρο με τη παγκοσμίως γνωστή για την υψηλή τεχνολογία αιχμής στα συστήματα κίνησης EDELKRONE!

 

Με αρκετά βραβεία στο ενεργητικό της για τα καινοτόμα προϊόντα κίνησης κινηματογραφικού εξοπλισμού, η εταιρία EDELKRONE πρωτοστατεί με μία μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών συστημάτων κίνησης με δυνατότητες απομακρυσμένου και μη ελέγχου μέσω ψηφιακών εφαρμογών.

Η εταιρεία EDELKRONE παρέχει στον επαγγελματία εικονολήπτη αυτό που ακριβώς χρειάζεται.  ‘’Σταθερότητα, Ποιότητα, Υποστήριξη’’

COTTON CARRIER

COTTON CARRIER

Συνεργασία της  Ariston BTS με την εταιρία COTTON CARRIER CANADA

Με παρουσία παγκοσμίως από το 2010 η εταιρεία COTTON CARRIER εξειδικευμένη στα κορυφαία συστήματα μεταφοράς φωτογραφικού εξοπλισμού βαρέως τύπου και σε αξεσουάρ φωτογραφικών μηχανών, συνεργάστηκε με την Ariston BTS με σκοπό την εισαγωγή-αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της  σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με γνώμονα τη απόλυτη ασφάλεια, την ξεκούραστη και άνετη μεταφορά του πανάκριβου εξοπλισμού του επαγγελματία φωτογράφου και σε συνδυασμό με τα ποιοτικά υλικά κατασκευής των προϊόντων της , η COTTON CARRIER CANADA κατάφερε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επαγγελματιών και ερασιτεχνών φωτογράφων σε όλο τον κόσμο.

BLACKRAPID

BLACKRAPID

Συνεργασία της  Ariston BTS με την εταιρία BLACKRAPID U.S.A.

Η εταιρία BLACKRAPID παγκοσμίως γνωστή για τους υψηλής ποιότητας και βραβευμένους επαγγελματικούς ιμάντες φωτογραφικού εξοπλισμού, διάθεσε τα δικαιώματα της αποκλειστικής εισαγωγής-αντιπροσώπευσης και διανομής στην Ariston BTS για τις  χώρες  Ελλάδα & Κύπρο.

Με παρουσία από το 2008, η BLACKRAPID βρίσκεται στις πρώτες θέσεις πωλήσεων επαγγελματικών φωτογραφικών ιμάντων σε όλο τον κόσμο και ξεπερνώντας πλέον το 1.000.000 σε πωλήσεις. Oι φωτογράφοι την εμπιστεύονται απρόσκοπτα για την ασφαλή μεταφορά, τις καινοτόμες τεχνολογίες  χρήσης σε ταχύτητα και σταθεροποίηση όπως και για την απόλυτη εργονομία  που παρέχει. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα άριστα υλικά κατασκευής και την κάλυψη οποιουδήποτε σωματότυπου του επαγγελματία φωτογράφου καθιστούν την BLACKRAPID τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη στο χώρο

TELOS ALLIANCE

TELOS ALLIANCE

Η Ariston BTS και η εταιρεία Telos Alliance, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας αντιπροσώπευσης των προϊόντων της για την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Οι εταιρίες που αποτελούν την Telos Alliance είναι: Telos® Systems, Omnia® Audio, Axia® Audio, Linear Acoustic®, 25-Seven® Systems, και Minnetonka™ Audio, εταιρίες με προϊόντα καινοτόμα με άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά με εφαρμογή στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

EURONEWS BALKANS

EURONEWS BALKANS

H Ariston BTS ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Τηλεοπτικού σταθμού EURONEWS BALKAN με έδρα τα Τίρανα στην Αλβανία. Το έργο αφορά στη Μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση ενός σύγχρονου ειδησεογραφικού σταθμού. O τηλεοπτικός σταθμός εξέπεμψε με επιτυχία για πρωτη φορά στις 21.11.2019

RTS

RTS

Η Ariston BTS και η εταιρεία RTS Intercoms, ένας από τους ηγέτες στην βιομηχανία του Broadcast και ειδικότερα στις ενδοεπικοινωνίες (Intercom) για περισσότερα από 40 χρόνια, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την διανομή και εγκατάσταση των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Image

ARISTON Broadcast & Telecom Solutions A.E.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ν. Δημητρακόπουλου 32, Παλαιό Φάληρο 17563, Αθήνα, Ελλάδα
ISO9001
menu close
Image